Sunday, May 24, 2009

"Menembak" di Melaka.

Aku bersama rakan-rakan Zoom ke Melaka semata-mata..... (aku pun tak ingat dah sebab ape sebenarnya)


Aku (Wanceys) Harris (Hang Kebun)

Semut (Cakcibor) "Bandar Merah" Melaka

Gambar ni diambil pada.. (tarikh tak ingat la pulak) Sabtu 3 bulan lepas. Time tu dah gaji kot. So kirenye awal bulan la. Kami menghabiskan masa dengan melawat bandar Melaka yang Bersejarah sehari suntuk. Memang tak puas kalau nak berjalan sehari. Huhuhu.. Ape nak buat, hari Ahad kan hari bersama ........... hahahaha!!

Aku ni memang cukup suke kalau bab2 berjalan ni. Pantang di ajak.. mulut tahu sebut "aku on jer". Kalau ajak shopping, jangan cakap la, lagi laju. Hohoho.. Kalau ajak makan, sorry beb aku ni tak suke nak nak nolak pelawa ni.. apatah lagi ade perkataan "payung" fuh!! lagi suke. Hehehe!!
Berbalik pada topik, kami sebenarnya bukannya reti nak nembak2 gambar ni.. Main redah jer.







Ini sebahagian photo yang aku upload. Ada banyak. Letih aku nak upload banyak2.. Nanti semak pulak.. Huhuhu..

Kalau aku nak cerita setiap gambar dalam ni memang tak terlarat. So korang tengok ajela yeerr..
Kalau rasa nak tanya, comment ajela. Aku pun dah mati akal ni. Dahla otak aku ni tak upgrade lagi RAM die. Still gune yang cikai lokai..
Okla..

Kaki "menembak": Semut(Cakcibor), Harris (Hang Kebun) dan aku (Wanceys).

Hehehehe!!!!!! Akhirnya...

3 comments:

  1. nak lagi....nak lagi....
    jom g trip lg jom...wakaka

    ReplyDelete
  2. jom la pasni....trip yg mencabar kewibawaan plak..

    ReplyDelete